Procesmakers van blijvend resultaat

Ondernemerschap

Wij geloven in passie en ondernemerstalent dat steeds verder ontwikkeld kan worden; of het nu gaat om ervaren ondernemers, of om ondernemende medewerkers.

Ervaren ondernemers

 

Net als uw bedrijf hebt u als ondernemer te maken met fasen van ontwikkeling. Tot nu toe is het allemaal gelukt en u wilt uw bedrijf ook naar die volgende fase leiden. Bent u daar klaar voor? Kunt u delegeren, loslaten en de passende keuze maken voor de koers van het bedrijf? Het is niet vanzelfsprekend dat u altijd in balans blijft met uw bedrijf. Door te werken aan uzelf, aan uw stijl van leiderschap en aan uw kennis kunt u die balans bereiken.

De cursus Directievoering is exclusief ontworpen voor ondernemers en bedrijfsopvolgers die ervaringen willen delen en willen leren met hun bedrijf als voorbeeld. Antwoorden vinden op vragen die u hebt, over uzelf en over uw bedrijf. Gebruikmakend van de nieuwste kennis op het gebied van de bedrijfskunde en lerend van elkaar als collega-ondernemers.

 

 

Ondernemende medewerkers

 

Elke organisatie heeft ze, medewerkers met passie, die iets nieuws bedenken en er alles voor willen doen om hun idee te realiseren. Maar ja, dat kan niet altijd binnen de regels van de organisatie.

Hoe stimuleer je ondernemend gedrag? Hoe bied je vrijheid van handelen, terwijl je als bestuurder wilt en moet vasthouden aan structuren om overzicht te kunnen houden op de complexe processen in de organisatie?

 

Wacht niet op het uitbreken van een revolutie in uw organisatie, maar begin hem zelf!